Tag Archives: JAN-WERNER MUELLER

Populli kundër demokracisë?

JAN-WERNER MUELLER

Janë votuesit aq të keqinformuar dhe të palogjikshëm, sa sugjerojnë rezultatet e zgjedhjeve në Britani, Itali dhe gjetkë? Zgjidhja mund të qëndrojë përtej hedhjes së fajit te votuesit. Shkruan: JAN-WERNER MUELLER Rezultati i zgjedhjeve në Itali, ku partitë populiste dhe të ekstremit të djathtë kryesuan zgjedhjet, pas katastrofave binjake të …

Lexo më shumë