Tag Archives: Jahjaga

Thaçi dekoron ish-presidenten Jahjaga

jahjaga, thaci,dekorata

Ish-presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga ka marrë Medaljen Presidenciale të dhjetëvjetorit të Pavarësisë së Kosovës. “Me Medaljen Presidenciale Jubilare të dhjetëvjetorit të Pavarësisë dekorova ish-presidenten e Republikës së Kosovës, Atifete Jahjagën”, ka shkruar Thaçi. “Ajo luajti rol konstruktiv në forcimin e unitetit politik, avancimin e të drejtave të njeriut dhe …

Lexo më shumë

Dekreti i Presidentes: Marrëveshja për Gjykatën Speciale në fuqi nga 4 shkurti (Dokument)

Jahjaga

Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga e ka dekretuar Marrëveshjen Ndërkombëtare mes Kosovës dhe Holandës për themelimin e Gjykatës Speciale derisa ka hyrë në fuqi më 4 shkurt të këtij viti. Pas këtij dekreti, Marrëveshja është publikuar në Gazetën Zyrtare duke i dhënë cilësi të dokumentit përfundimtar për zbatim. Këtë dokument …

Lexo më shumë

Jahjaga: Kosova kaloi sprovën

jahjaga 2014

Presidentja e Kosovës Atifete Jahjaga e ka vlerësuar procesin elektoral si të drejtë, të qetë dhe të sigurt. “Qytetarët e Kosovës e kanë kaluar sprovën” ka theksuar Jahjaga dhe ka shtuar se ”zgjedhjet e parakohshme të përgjithshme të 8 qershorit janë mbajtur në një atmosferë të qetë dhe të pranueshme …

Lexo më shumë