Tag Archives: Jahjaga ratifikon marreveshjen per specialen

Zyrtare: Jahjaga ratifikon marrëveshjen me Holandën për Specialen

Jahjaga

Presidentja në largim, Atifete Jahjaga ratifikoi marrëveshjen ndërkombëtare me Holandën “Mbi organizimin e institucionit të Gjykatës Speciale të Kosovës i zhvendosur në Holandë”, të nënshkruar me 15 shkurt 2016 nga Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës dhe ambasadorja e Holandës në Kosovë dhe të pranuar nga Zyra e Presidentes …

Lexo më shumë