Tag Archives: Jacobson

Takohen Figliuolo dhe Jacobson

Komandanti i KFOR-it, Gjeneral Major Francesco Paolo Figliuolo, u takua sot në mëngjes me ambasadoren amerikane në Kosovë, Shkëlqesisë së Saj Tracey Jacobson, në ambasadën e SHBA-ve në Prishtinë. Kjo ishte vizita e parë e Gjeneral Figliuolo dhe është pjesë e takimeve të rregullta të liderëve kyq të kryera nga Komandanti …

Lexo më shumë

Jacobson mbron punësimin e Dell-it

April 15, 2014Ora: 14:12 Ambasadorja amerikane në Kosovë , Tracey Ann Jacobson ka mbrojtur parardhësin e saj, Christopher Dell i cili pas shërbimit diplomatik në Kosovë është punësuar në kompaninë, për të cilën sa ishte ambasador në vend kishte lobuar që ta fitojë tenderin 820 milionë dollarësh për të ndërtuar “Rrugën …

Lexo më shumë

Jacobson: Qeveria t’i integrojë minoritetet

Ambasadorja amerikane në Kosovës, Anne Tracey Jacobson sot ka vizituar Rahovecin, Hocen e Madhe dhe Prizrenin për tu takuar me autoritetet komunale dhe për ti biseduar nevojat lokale. Bashkë me kryetarin e Rahovecit,  Idriz Vehapim, ambasadorja Jacobson është ndalur në Hocë të Madhe për të shënuar bashkë me autoritetet e atjeshme lokale …

Lexo më shumë