Tag Archives: jackdaw

Zbulohen zogjtë që komunikojnë me sy!

jackdaw

Hulumtuesit në Cambridge  dhe Exeter kanë zbuluar se zogjtë  e llojit ‘Jackdaws’ përdorin sytë për të komunikuar me njëri tjetër. Studimi i fundit i publikuar në ‘Biology Letters’ tregon se si sytë e ‘Jackdaw-sëve’ përdoren për të dhënë shenjën e rrezikut në rast se ndonjë konkurrent i afrohet folesë së …

Lexo më shumë