Tag Archives: Ischinger

Ischinger: Ne kemi shumë pyetje …

Wolfgang Ischinger, drejtuesi i Konferencës së Sigurisë, flet qartë. Ai shqetësohet në sfondin e politikës së presidentit të SHBA-së, Trump. Atë e preokupon pyetja, nëse kërcënon një konflikt mes SHBA-së dhe BE-së? Wolfgang Ischinger shtroi pyetjen, që aktualisht e shtrojnë shumë vetë: a do të ndjekë presidenti Donald Trump traditën …

Lexo më shumë