Tag Archives: investimet

Vlera e investimeve austriake në Kosovë 250 milionë euro

oek-investimet austriake

Kompanitë austriake në Kosovë dëshirojnë stabilitet politik, mbrojtje të investimeve, përmirësim të infrastrukturës dhe luftë kundër korrupsionit, ndërsa me tatimin mbi të ardhura dhe me fuqinë punëtore janë relativisht të kënaqura. Kështu u tha sot nga përfaqësues nga Oda Ekonomike Austriake dhe Oda Ekonomike e Kosovës, me rastin e prezantimit …

Lexo më shumë