Tag Archives: investime

Sivjet do të investohen 80 milionë euro më shumë në asfalt

Ministri i Infrastrukturës, Lutfi Zharku, ka folur për investimet në infrastrukturën rrugore dhe hekurudhore të Kosovës. Zharku ka thënë në KTV se buxheti për vitin 2017 vetëm për investime kapitale do të jetë 280 milionë euro. Ndërkaq, 270 milionë euro janë paraparë vetëm për projekte kapitale. Zharku ka treguar se buxheti për infrastrukturë këtë …

Lexo më shumë