Tag Archives: Invalidët

Plagët shërohen në deti

veteranet, invalidet, uck, qeveria, deti

Rreth 400 mijë euro për invalidët dhe familjet e dëshmorëve – Veteranët kërkuan që edhe ata të dërgohen në deti Qeveria e Kosovës, i ishte përgjigjur pozitivisht kërkesës së Shoqatave të Dala nga Luftës për tua paguar rehabilitimin në bregdet dhe në banja. Janë rreth 400 mijë euro të nada …

Lexo më shumë

Veteranët sot protestojnë

protesta

Veterani Agim Hoti, njofton se sot Veteranët dhe Invalidët e UÇK-së do të mbajnë protestë për të kërkuar miratimin e buxhetit për pagesat e veteranëve. Protesta do të mbahet në ora 11:00. Sipas njoftimit protestuesit do të nisën nga Skënderaj për në Sheshin Skëndërbeu, dhe do të jenë në numër …

Lexo më shumë