Tag Archives: INTERPOL

SHBA: Me votat e INTERPOL-it humbëm të gjithë. Vazhdoni dialogun !

flamuj-shba-kosove

Pas dështimit të INTERPOL-it pë anëtarësimin e Kosovës në këtë organizatë, është prononcuar Ambasada e SHBA-ve në Prishtinë. Ajo këte e cilësoi si “humbje pëtr të gjithë” dhe apeloi sërish për një Marrëveshje finale mes Kosovës e Serbisë. Komunikata: Policia e Kosovës është institucion i integruar plotësisht dhe i aftë, …

Lexo më shumë

Kosova me përpjekje të re anëtarësimi në INTERPOL dhe UNESCO

interpol

Afirmimi i shtetit të Kosovës në botë dhe anëtarësimi në mekanizmat ndërkombëtarë, është një nga prioritetet kryesore të Qeverisë së Kosovës dhe në këtë aspekt institucionet e Kosovës janë duke bërë të gjitha përpjekjet për anëtarësimin e vendit në dy mekanizma ndërkombëtarë, në INTERPOL dhe në Agjencinë e Kombeve të …

Lexo më shumë