Tag Archives: Interpelancë

Interpelancë për kryeministrin – shkaku ministri Rikallo

Haradinaj, kryeministër

Avdullah Hotit, kryetari i Grupit Parlamentar të LA-së, dhe ish-kandidati për kryeministër nga koalicioni LAA, në Ditën Ndërkombëtare të Demokracisë ka lëshuar akuza të rënda në drejtim të udhëheqësit të Kuvendit dhe të Qeverisë, Kadri Veselit e Ramush Haradinajt Hoti ka kërkuar nga Haradinaj shkarkimin e ministrit të Bujqësisë, Nenad Rikallo, …

Lexo më shumë