Tag Archives: inteligjenca artificiale

Inteligjenca artificiale po avancon

shkenca robotika

Tema e inteligjencës artificiale ka arritur deri tek qeveria gjermane dhe është futur nën titullin “Digjitalja”në zyrën e kancelares. Koha nuk pret, sepse ndryshimet që po ndodhin nga digjitalizimi janë gjigande. Në faqen e internetit  WILL ROBOTS TAKE MY JOB? çdo konsumator mund të shohë nëse puna që bën do …

Lexo më shumë