Tag Archives: institucionet

Institucionet e BE-së në alert; Flamujt ulen në gjysmështizë

KE, Komisioni Evropian

Të gjitha institucionet e Bashkimit Europian me seli në Bruksel kanë ngritur nivelin e sigurisë në ”ORANGE” (portokalli), që nënkupton se të gjitha takimet brenda dhe jashtë objekteve janë anuluar gjatë të martes. Administrata e institucioneve është udhëzuar të qëndrojë brenda tyre ose në shtëpi. Në institucione kanë mundur të …

Lexo më shumë