Tag Archives: INSTAT

INSTAT: Rritet korrupsioni

tirana2_1

Instituti i Statistikave të Shqipërisë ka publikuar raportin lidhur me shifrat e veprave penale për tremujorin e tretë të këtij viti. “Krimet kundër autoritetit të shtetit” dhe “ Krimet kundër personit” mbajnë numrin më të lartë të veprave penale, pas “Krimeve kundër pasurisë dhe në sferën ekonomike”. Ajo që vihet …

Lexo më shumë