Tag Archives: infinite cave

Magjia e ‘Infinite cave’

Pamja që po e shihni, është mrekullia e shpellës së zbuluar para disa vitesh në Vietnam, e që njihet me emrin, Shpella Pa Fund ose ‘Infinite cave’. Shpella besohet se është rreth 4km e gjatë dhe si theksojnë shkenctarët, ka ekzistuar me miliona vite, e pavërejtur në Vietnamin qendrorë. Shpella …

Lexo më shumë