Tag Archives: Indeksi

Publikohet Indeksi i reformës së transparencës komunale

Organizata Jo-qeveritare Emancipimi Civil Ma Ndryshe organizon konferencë në kuadër të cilës do të publikohet Indeksi i Reformës së Transparencës Komunale. Panelistë në këtë organizim do të jenë: Shpend Ahmeti, kryetar i Komunës së Prishtinës, Mimoza Kusari-Lila, kryetare e Komunës së Gjakovës dhe Idriz Vehapi, kryetar i Komunës së Rahovecit. …

Lexo më shumë