Tag Archives: IKSHP

IKSHP : Zbatoni këto rekomandime për ujë pas vërshimeve

uje

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka shprehur bindjen se vërshimet paraqesin gjendje të jashtëzakonshme ku mes tjerash, mund të përkeqësohet cilësia e ujit të papërpunuar nga të reshurat, dëmtohet sistemi i kanalizimit (largimit të ujërave të zeza), kontaminohen puset që furnizojnë territoret rurale me ujë të pijshëm dhe …

Lexo më shumë