Tag Archives: ICK

ICK pranon ekipe të reja në inkubator, shpall mbyllet me 27 Tetor

ICK,inkubatori

Innovation Centre Kosovo (ICK) ka hapur thirrjen e gjashtëmbëdhjetë për pranimin e ekipeve të reja në inkubatorin e biznesit, në fushën e FinTech. Të gjithë të rinjtë, qytetarë të Republikës së Kosovës, me ide biznesi në fushën e “FinTech” (teknologjia në fushën e sektorit financiar) e kanë mundësinë e jetësimit …

Lexo më shumë

“Në Kosovë ka shumë rreziqe online”

online, tastiera, ick

“Business Tuesday” i katërmbëdhjetë me radhë, organizuar nga Innovation Centre Kosovo (ICK) u fokusua në një diskutim mbi temën “Siguria e të dhënave, Rrjeteve dhe Web-it”. Siguria në internet është me rëndësi jetike për bizneset që ofrojnë shërbime dhe produkte në rrjet. Në këtë drejtim Kosova nuk përbën përjashtim. “Business …

Lexo më shumë