Tag Archives: ibrahim rexhepi

AGK me mbledhje komemorative për gazetarin Ibrahim Rexhepi

ibrahim rexhepi njeshi

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK) ka mbajtur një mbledhje përkujtimore për gazetarin e ndjerë, Ibrahim Rexhepin, në të cilën morën pjesë familjarë, miq, bashkëpunëtorë e gazetarë, të cilët ndanë fjalë rasti. Edhe bashkëpunëtorja e tij, Evliana Berani tha se Ibrahim Rexhepi do t’i mungojë gazetarisë dhe fushës së ekonomisë, …

Lexo më shumë