Tag Archives: IBM

Kosova e Serbia merren vesh për IBM-in

dialogu

March 18, 2014 Ora: 20:21 Delegacionet teknike të Kosovës dhe Serbisë kanë diskutuar të martën në Bruksel për zbatimin e marrëveshjes për IBM-in dhe protokollin teknik. Bëhet e ditur se temë kryesore e këtij takimi ishte konkludimi i aspekteve që ndërlidhen me çështjen e ndërtimit të ndërtesave të përhershme të …

Lexo më shumë

Përparime në IBM

Edita Tahiri

Në bisedimet e fundit teknike të zhvilluara në Bruksel, mes palës kosovare dhe asaj serbe, u shënuan përparime në zbatimin e marrëveshjes së IBM-it Në përfundim të këtij raundi bisedimesh në Bruksel, Zëvendëskryeministrja Edita Tahiri deklaroi se në këto takime janë dhënë vlerësime pozitive nga të gjitha palët lidhur me …

Lexo më shumë

Të gatshëm për zbatimin e IBM-së

Tahiri njoftoi se Qeveria e Kosovës ka bërë të gjitha përgatitjet e nevojshme për vazhdimin e zbatimit të marrëveshjes së IBM-it Zëvendëskryeministrja Edita Tahiri priti sot përfaqësuesin e EULEX-it,  Thomas Muehlemann, me të cilin bisedoi për përgatitjet rreth zbatimit të Marrëveshjes së IBM-it në dy pikat kufitare në Bërnjak dhe …

Lexo më shumë