fbpx

Tag Archives: humbjet

Kusari-Lila: Moskonstituimi i institucioneve rrezikon humbjen e rreth 100 milionë eurove

Shtyrja e konstituimit të Kuvendit dhe formimit të Qeverisë, pas humbjes së 15 milionë eurove kredi nga Fondi Monetar Ndërkombëtar, rrezikon që t’i humbë edhe 78 milionë euro mbështetje financiare nga Bashkimi Evropian. Kështu ka deklaruar Mimoza -Kusari Lila nga Alternativa, në tryezën politike të mbajtur nga koalicioni LAA e …

Lexo më shumë