Tag Archives: hudhra

A e mbron hudhra trurin nga sëmundjet

hudhra

Hudhra ofron mbrojtje për trurin kundër plakjes dhe sëmundjeve. Madje edhe mund të parandalojë sëmundjet neurologjike që lidhen me moshën si Alzheimeri dhe Parkinsoni. Kërkuesit nga universiteti i Mizurit zbuluan se një karbohidrat në superushqimin është çelësi. “Hudhra është një nga përbërësit më të konsumuar në ushqim”, tha Zezong Gu, …

Lexo më shumë