Tag Archives: Hoyt yee

Yee: Liderët e korruptuar të Ballkanit nuk do të ftohen për vizita as në Washington as në Bruksel

Hoyt Brian Yee

Zv/ndihmës Sekretari amerikan i Shtetit Hoyt Yee, një ditë më parë në Washington, gjatë një debati me analistë dhe njohës të çështjeve të Ballkanit ka dhënë një deklaratë duke thënë se liderët e korruptuar të Ballkanit nuk duhet të ftohen për vizita as në Washington as në Bruksel. “Është për …

Lexo më shumë

Hoyt Yee dhe Hoxha flasin për reformat në drejtësi

Gjatë qëndrimit për vizitë zyrtare në SHBA, Ministrja Hoxha takoi Zëvendësndihmës Sekretarin e Shtetit për Evropë dhe Azi, Hoyt Yee. Në këtë takim, Ministrja Hoxha e njoftoi Z. Yee për reformat e ndërmarra, punën dhe angazhimin e institucioneve të vendit për të fuqizuar sundimin e ligjit. Po ashtu, Ministrja Hoxha ritheksoi bashkëpunimin e shkëlqyeshëm …

Lexo më shumë