Tag Archives: Hoxha

Hoxha: Kosova ka afat 10 vjet të implementojë MSA -në

flamujt BE e Kosova

Dhurata Hoxha, Ministre e Integrimit Evropian,duke i raportuar Komisionit parlamentar për integrime ka shpaluar detajin se “Komisioneri Johannes Hahn ka kërkuar nga Kosova që të ratifikojë demarkacionin para se të fillojnë zgjedhjet në Bashkimin Evropian”. Sipas ministres Hoxha kërkesa e Brukselit për demarkacionin është strikte, që nënkupton se nuk lë shumë hapësirë …

Lexo më shumë

Ministrja Hoxha në tryezë pune me përfaqësuesen e BE-së për Kosovë, Apostolova

Dhurata Hoxha

Në Tryezën e organizuar nga Grupi për Studime Juridike dhe Politike, ministrja Dhurata Hoxha, mori pjesë dhe mbajti fjalë rasti, ku ishte e pranishme përfaqësuesja e BE-së për Kosovë, Apostolova, diplomatë dhe ekspertë të integrimeve evropiane. Ministrja Hoxha, shprehu përkushtimin për të çuar përpara procesin e integrimit evropian, dinamika e …

Lexo më shumë

Hoyt Yee dhe Hoxha flasin për reformat në drejtësi

Gjatë qëndrimit për vizitë zyrtare në SHBA, Ministrja Hoxha takoi Zëvendësndihmës Sekretarin e Shtetit për Evropë dhe Azi, Hoyt Yee. Në këtë takim, Ministrja Hoxha e njoftoi Z. Yee për reformat e ndërmarra, punën dhe angazhimin e institucioneve të vendit për të fuqizuar sundimin e ligjit. Po ashtu, Ministrja Hoxha ritheksoi bashkëpunimin e shkëlqyeshëm …

Lexo më shumë