Ballina / Tag Archives: Holanda

Tag Archives: Holanda

Çatitë e stacioneve të autobusëve me bimë, si dhuratë për bletët!

holanda, utreht, bletet

Çatitë e qindra stacioneve të autobusëve, në Utrecht, të Hollandës, janë mbuluar me bimë si një dhuratë për bletët Një total prej 316 stacione autobusësh, janë mbuluar kryesisht nga bimë, të quajtura ‘Sedum’. Këto çati të mbuluara me bimë, jo vetëm që mbështesin biodiversitetin e qytetit, por ato gjithashtu ndihmojnë …

Lexo më shumë

Dekreti i Presidentes: Marrëveshja për Gjykatën Speciale në fuqi nga 4 shkurti (Dokument)

Jahjaga

Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga e ka dekretuar Marrëveshjen Ndërkombëtare mes Kosovës dhe Holandës për themelimin e Gjykatës Speciale derisa ka hyrë në fuqi më 4 shkurt të këtij viti. Pas këtij dekreti, Marrëveshja është publikuar në Gazetën Zyrtare duke i dhënë cilësi të dokumentit përfundimtar për zbatim. Këtë dokument …

Lexo më shumë