Tag Archives: Hokkaido

Ja si duket Hokkaido

Hokkaido

Hokkadio është ishulli i dytë më i madh në Japoni. Pamjet e mrekullueshme të një pjese të këtij vendi kanë bërë që ky qytet të jetë i njohur dhe të ketë shumë turistë çdo vit në kohën e pranverës kur edhe lulëzojnë lulet./infoGLOBI/ #InfoGLOBI

Lexo më shumë