Tag Archives: hill

Deficiti diplomatik i Trump

Duke përdorur më së shumti forcën ushtarake, presidenti amerikan Donald Trump ka treguar se po bën të kundërtën e diplomacisë së paraardhësit të tij, i cili u mbështet te dialogu dhe bisedimet Lidhja e pikave strategjike mes Afganistanit, Sirisë dhe Koresë së Veriut është bërë një detyrë e pashmangshme. Vetëm …

Lexo më shumë