Tag Archives: higjiena

Si mbahet higjiena sipas shkencës

higjiena

Ekspertët dhe profesionistët e ndryshëm kanë përpiluar një listë me mënyra se si ta mbani veten të pastër, të shëndetshëm dhe me pamje të mirë. Sa shpesh duhet t’i pastroni flokët? Përgjigja e shkurtër? Askush nuk duhet t’i pastrojë flokët çdo ditë. Kjo varet nga lloji i lëkurës: nëse keni …

Lexo më shumë