Tag Archives: hetimet

Fillojnë hetimet për mishin e prishur që u importua në Kosovë nga Belgjikë

veviba_belgjike mishi kosove

Prokuroria Themelore në Prizren, ka njoftuar se sipas detyrës zyrtare dhe në bashkëpunim me Kryeprokurorin e Shtetit, ka filluar hetimet kundër personave përgjegjës dhe subjekteve juridike, të cilat kanë importuar nga Belgjika sasi të mishit me cilësi të dyshimtë, në drejtim të veprës penale: “prodhimi dhe vënia në qarkullim e …

Lexo më shumë

Prokuroria konfirmon: Kanë nisur hetimet për falsifikim të hartave të demarkacionit

demarkacioni

Prokuroria ka konfirmuar se kanë nisur hetimet për mundësinë e falsifikimeve të hartave nga komisioni i kaluar qeveritar. Zyrtarë të Prokurorisë së shtetit kanë bërë të ditur se prokurori i shtetit do t`i verifikojë të gjitha pretendimet e parashtruara, dhe në qoftë se gjenden elemente të ndonjë vepre penale që …

Lexo më shumë

Rasti Lumezi: Përfundojnë hetimet, Lumezi e ka të përfunduar jurisprudencën

Aleksander Lumezi

Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka njoftuar se ka përfunduar procesin e grumbullimit të të gjitha informacioneve dhe fakteve të nevojshme që kanë të bëjnë me pretendimet e ish rektorit të Universitetit të Prishtinës, Enver Hasani, se dosja e provimit të jurisprudencës e Kryeprokurorit të Shtetit, …

Lexo më shumë