Tag Archives: hendke

Kraja i përgjigjet Akademisë Suedeze për çmimin Nobel që i është ndarë shkrimtarit Peter Handke

mehmet kraja

Mehmet Kraja, Kryetar i Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës i ka kthyer letër Akademisë Suedeze e cila është sqaruar sa i përket çmimit Nobel për Letërsi për vitin 2019 që i është ndarë shkrimtarit Peter Handke, një eksponent i shquar i ideve fashiste të nënshtrimit dhe robërimit …

Lexo më shumë