fbpx

Tag Archives: “Hëna e Gjakosur”

“Hëna e Gjakosur”

April 16 Amerika ishte shteti që kishte mundësinë të përjetonte nga vendi i ngjarje madhështinë e mbrëmshme që ofronte ‘Hëna e Gjakosur’. Për të gjithë në që jetojmë në pjesët tjera të botës dhe një përjetim i tillë nuk ishte i mundur, atëherë infoGlobi është përkujdesur që të ju sjell …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!