Tag Archives: Helsinkit

Minindërtesa e Helsinkit

minindërtesa

Minindërtesa e ngritur në qendër të Helsinkit përshtatet edhe me vendparkingjet dhe në kulm ka serrë. Kjo minindërtesë e quajtur Tikku është ndërtuar brenda 10 ditësh. Një instalim i tillë është pjesë e aktivitetit Helsinki Design Week, e projektuar nga arkitekti Marco Casagrande, i cili tregoi për mënyrën e montimit …

Lexo më shumë