Tag Archives: hebrenjt

Haradinaj: Shqiptarët më meritorët për shpëtimin e hebrenjve

hebrenjt_infoglobi

Nën patronatin e kryeministrit Ramush Haradinaj sot në Bibliotekën Kombëtare është hapur ekspozita e fotografive dhe dokumenteve dhe promovimit të librit Rrugëtimi -Joruney i autorëve Skëndrer Asani dhe Albert Ramajt. Me këtë rast Haradinaj, tha se shqiptarët ishin më meritorët për shpëtimin e hebrenjve. “Besojmë se përmes autorëve Skënder Asani …

Lexo më shumë