fbpx

Tag Archives: haradinaj

Haradinaj emëron Kreshnik Gashin drejtues të AKI-së e, Burim Ramadanin e emëron kryeinspektor

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Ramush Haradinaj dhe presidenti i Kosovës kanë emëruar në pozitën e kreut të AKI-së, Kreshnik Gashin, derisa, Burim Ramadanin në postin e Inspektorit të Përgjithshëm në AKI. Lajmin e ka bërë të ditur përmes Facebook, Haradinaj që ka shkruar se profilet e të të emëruara …

Lexo më shumë

Haradinaj kërkon tërheqjen e kërkesës së Kosovës për anëtarësim në INTERPOL

Ramush-Haradinaj-i drejtohet kushtetuese

Kryeministri i Kosovës në detyrë, Ramush Haradinaj, ka kërkuar tërheqjen e kërkesës së Kosovës për anëtarësim në Organizatën ndërkombëtare të Policisë (INTERPOL) dhe shtyrjen e kësaj kërkesë për vitin e ardhshëm. “Kryeministri në detyrë i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, duke marrë parasysh rrethanat e krijuara, bazuar në kompetencat e …

Lexo më shumë

Kushtetuesja ia refuzon Haradinajt kërkesën për interpretim të kompetencave të Qeverisë së dorëhequr

Gjykata Kushtetuese e Kosovës e ka cilësuar të papranueshme për interpretim kërkesën e kryeministrit në largim të Kosovës, Ramush Haradinaj, lidhur me definimin e kompetencave dhe funksionimit të Qeverisë pas dorëheqjes së kryeministrit. “Gjykata konkludoi se çështjet e ngritura nga parashtruesi i kërkesës nuk hyjnë në fushëveprimin e jurisdiksionit të …

Lexo më shumë