Tag Archives: hapësira

Interesante, ja nga e ka origjinën jeta

JETA

Origjina molekulare e jetës mund të ketë qenë në hapësirë, thuhet sipas një studimi të ri. Shkencëtarët kanë demonstruar se një numër i molekulave organike mund të formohen kur ekspozohen ndaj kushteve që imitojnë vakumin e ngrirë të hapësirës. Sipas hulumtimit, prania e këtyre molekulave, duke përfshirë ‘propilenin’, ‘etanin’ dhe …

Lexo më shumë