Tag Archives: Gurabija fëmijësh

Gurabija fëmijësh

Gurabija fëmijësh! Cili fëmijë nuku gëzohet atyre Përbërësit 3 ve + 1 të kuqe të vezës 3 lugë të mëdha sheqer pluhur 150 gr. margarinë 1 pecivë Edhe miell derisa të krijohet një brum i fortë. Këta përbërës i përzien mirë dhe i ngjesh në tavolinë, derisa të formohet një …

Lexo më shumë