Tag Archives: grindja

Përleshje ndërmjet deputetëve të PDK-së dhe të Vetëvendosjes

kuvendi grindja

Në interpelancën për Rastin Dehari në Kuvendin e Kosovës, debati i ashpër gati ka eskaluar në përleshje fizike ndërmjet deputetëve të PDK-së dhe atyre të Vetëvendosjes. Me të dalë ministrja e Integrimeve në foltore deputetët e VV-së kanë trokitur mbi tavolina duke e quajtur ‘kriminele’, ‘kriminele’. Për këtë kryesuesi Xhavit …

Lexo më shumë