Tag Archives: Greg Delawie

Delawie: Gjetjet e Komisionit të rrejshme dhe imagjinare

Greg Delawie

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Greg Delawie, e ka hedhur poshtë punën e Komisionit për Shënimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit Shtetëror, që udhëhiqet nga Shpejtim Bulliqi. Komisioni Bulliqi përdori “gjepura dhe shprehje latine për të fshehur përfundimin”, ka thënë Delawie, për raportin për demarkacionin e kufirit …

Lexo më shumë