Tag Archives: gratë

Abrashi: Gruaja nuk është vetëm kuota. Ajo është pjesë integrale e shoqërisë

Arban Abrashi, grate

Kandidati i LDK-së për kryetari i Prishtinës, Arban Abrashi ka deklaruar se vendimmarrja dhe fuqizimi janë dy shtylla kryesore përmes së cilave synojnë t’i përmirësojnë politikat e tyre gjinore por edhe ta fuqizojnë gruan në Prishtinë. Abrashi këto komente i bëri gjatë tryezës me temë “Fuqizimi ekonomik dhe social i …

Lexo më shumë