Ballina / Tag Archives: google

Tag Archives: google

Privatësia, antitrusti dhe taksimi

Mina Andreeva, Ursula von der Leyen, Google, Apple, Facebook dhe Amazon dhe nga ato kineze si Baidu, Alibaba, Tencent

BE krijion fond 100 miliardë euro kundër Google, Apple, Facebook, Amazon, Alibaba Zyrtarët europianë kanë hartuar një dokument për krijimin e “Fondit Europian të së Ardhmes”, i cili do të investojë rreth 100 miliardë euro tek kompanitë europianë me potencial të lartë. BE ka hartuar këtë plan për krijimin e …

Lexo më shumë

Franca padit Apple dhe Google

apple, google

Franca fillon një tjetër betejë kundër kolosëve të internetit Google dhe Apple, njoftoi ministri i Ekonomisë, Bruno Le Maire për radion RTL. ”Ne do të ngremë padi kundër Google dhe Apple për praktika tregtare abuzive, në Gjykatën Tregtare të Parisit”, deklaroi Le Maire. Në këtë padi do të përmenden kushtet …

Lexo më shumë