Tag Archives: globalizimi

Nju Jork, forum mbi sfidat e globalizimit

Në kuadrin e Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara në Nju Jork të mërkurën, udhëheqës botërorë të bizneseve dhe politikës u takuan për të nxitur bashkëpunimin në fusha si tregtia, investimet dhe teknologjia ndërkombëtare për të ndihmuar në nxitjen e globalizimit. Korrespondenti i Zërit të Amerikës, Daniel Schearf njofton …

Lexo më shumë