Tag Archives: globale

Papunësia globale në rritje

Papunësia globale do të vazhdojë të rritet për shkak të rritjes së ngadalshme ekonomike dhe trazirave në treg, ka parashikuar Organizata për Punë e Kombeve të Bashkuara. Ajo ka thënë se 201 milionë njerëz në botë kanë qenë pa punë në vitin 2014, kurse raporti i publikuar parashikon që papunësia …

Lexo më shumë