Tag Archives: gjykataspeciale

Specialja fton edhe Kadri Kastratin

Ish-komandanti i FSK-së, Kadri Kastrati, ka njoftuar që është ftuar nga Gjykata Speciale. Ai ka treguar se intervistimin do ta bëjë në javën e parë të muajit nëntor, por nuk ka treguar se në çfarë cilësie është ftuar. Njoftimi i plotë nga Kadri Kastrati: Të nderuar bashkëluftetar, miq dhe familjar, …

Lexo më shumë