fbpx

Tag Archives: Gjykata

E rikthyera nga Siria

gjykata, kosova, terrorizmi, lufta, siria

Shpallet fajtore për organizimin dhe pjesëmarrje në grupe terroriste Gjykata e ka shpallur fajtore të kthyerën nga Siria, Media Aliun për organizim dhe pjesëmarrje në grupe terroriste. Ajo është dënuar me 2 vjet e gjysmë burgim me kusht. Lajmin për vendimin e Gjykatës e ka bërë të ditur për Express, …

Lexo më shumë