Tag Archives: Gjykata Supreme

Peci: Pas lufte u shkatërruan shumë dosje gjyqësore

IMG_6569

Kryetari i Gjykatës Supreme të Kosovës, Enver Peci, të enjten ka pritur në takim dymbëdhjetë juristë gjermanë. “Gjendja e pasluftës në Kosovë, rezultoi me shumë lëndë të pazgjidhura, shkatërrim të dosjeve gjyqësore dhe dokumentacion të rëndësishëm e probleme tjera”, u ka thënë musafirëve Peci. Juristët, po ashtu shtruan pyetje edhe …

Lexo më shumë