Tag Archives: gjumë

A e dini pse flasim në gjumë

gjumi

Njerëzit flasin në gjumë më së shumti 30 sekonda në kontinuitet, por disa këtë mund ta përsërisin disa herë gjatë natës. Këto janë ndonjëherë shprehje shumë të qarta dhe mund të kuptohet se çfarë flet personi që është në gjumë. Por, ata ndonjëherë nuk kuptohen se çfarë flasin dhe derisa …

Lexo më shumë