Tag Archives: gjobë

Mbi 7 vjet burg e 25 mijë euro gjobë për shitblerje narkotikësh

lajmi, infoglobi

Gjykata Themelore në Ferizaj, sot shpalli aktgjykim dënues ndaj të pandehurit G.R, i cili akuzohet se ka kryer veprën penale “krimi i organizuar” , “blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve. Trupi Gjykues i kryesuar nga gjyqtari Ibrahim Idrizi, pas mbajtës së shqyrtimit gjyqësor, dëgjimit të palëve, administrimit …

Lexo më shumë