fbpx

Tag Archives: gjingjiq

Çfarë i shkruante Zoran Gjingjiq Bushit, Blairit dhe Putinit për Kosovën

zoran gjingjiq

Në 15-vjetorin e vrasjes së Zoran Gjingjiqit mediat serbe përkujtojnë qëndrimet e kryeministrit të atëhershëm, por edhe çfarë veprimesh ndërmerrnin edhe liderët tjerë serbë për “zgjidhjen e çështjes së Kosovës”, e në dritën edhe të lajmit të së dielës se gjoja SHBA-të kanë përgatitur një “paketë në katër pika”, të …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!