Ballina / Tag Archives: Gjermania

Tag Archives: Gjermania

Angela Merkel

Leipzig Graduate School of Management, angela merkel, cdu, gjermania, politika, kencelaria

Të gjitha universitetet që më kanë dhënë një doktoratë nderi Kancelarja gjermane Angela Merkel duket se sugjeroi që ajo do të kthehej në akademi në fund të mandatit të saj aktual, i cili përfundon në 2021. “Të gjitha universitetet që më kanë dhënë një doktoratë nderi, sidoqoftë, do të dëgjojnë …

Lexo më shumë

Mbi 58% e gjermanëve janë pro takses për milionerët

gjermania, angela merkel,Thorsten Schaefer-Guembel

Kancelaria Angela Merkel e ka kundërshtuar një taksë pasurie Social Demokratët e Gjermanisë kërkojnë të vendoset  një taksë pasurie për multimilionerët dhe miliarderët dhe të përdorin të ardhurat shtesë për të rritur investimet publike në infrastrukturë, u tha  gazetarëve Thorsten Schaefer-Guembel . Schaefer-Guembel , tha se komiteti ekzekutiv i partisë …

Lexo më shumë