Tag Archives: gjeniu

Ky gjeni studion inxhinierinë në universitetin e Eindhovenit

Një djalë “gjeni” në Belgjikë është duke përfunduar diplomën e universitetit që në moshën 9-vjeçare. Laurent Simons po studion inxhinieri elektrike te universiteti teknologjik i Eindhovenit, një degë që është e vështirë edhe për nxënësit e rritur. Stafi e përshkruan Laurentin si “thjesht të jashtëzakonshëm”, dhe ai pritet ta përfundojë …

Lexo më shumë